Uporabno
7997 ogledov

Zažarite v novi pomladni kolekciji Deichmann

Deichmann Deichmann
Pomlad bo nežna, elegantna in naravna, tokrat v ospredju z romantičnimi nežnimi barvami, nevsiljivimi pasteli in naravnimi, domiselnimi dodatki in poudarki, pa tudi sijočo belo. Razkošne svetle barve bodo v svežem pomladnem slogu popolno dopolnile vaš stil in vam prinesle sonce in dobro razpoloženje.

NIZKI ŠKORNJI ZA IGRIV ZAČETEK POMLADI

Hladnejši dnevi nas še vedno lahko presenetijo, zato bodo nizki škornji ne le praktična izbira, temveč predstavljajo tudi visok modni faktor za vsako modno navdušenko! Drzni robustni nizki škornji v beli barvi ali klasični črni, pomladno obarvani z minimalnim dizajnom. Odlično jih lahko kombinirate s širokimi hlačami, oblekami v skejterskem slogu ali pa dolgimi maksi oblekami.

LAHKOTNI ŠPORTNI ČEVLJI

Naj bodo močne barve, nežni pasteli ali nevsiljive nevtralne barve, jasno je, da podplat naše najbolj priljubljene športne obutve ostaja bel. To sezono bodo manj masivne, vendar toliko bolj ženstvene s prefinjenimi barvnimi detajli.

Osvojite robusten šarm športnega sloga, oplemeniten z videzom laka ali svetlečih vpadljivih barv.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

ŽENSTVENI ZAPELJIVI SALONARJI

Ženstveno, elegantno in udobno je popolna kombinacija, združena v vsestranskih in vedno priljubljenih salonarjih, ki zapeljivo dopolnijo vsako obleko, široke hlače ali kostim. To pomlad vas bodo navdušile okrogle konice, modne blok pete in prekrasne barve. Tudi priljubljeni slingback salonarji so dobili svoje različice v živahnejših barvnih odtenkih.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

ZAPLEŠITE V POMLAD V SANDALIH S PETO

Prekrasne sandale pastelnih in živahnejših barv vas bodo navdušile s svojo eleganco in udobjem hkrati. To pomlad bodo v ospredju tanke in blok pete ter ozki in široki paščki, prav tako pa lahko izbirate med številnimi barvnimi odtenki. Za najbolj vroč trend letošnje sezone veljajo sandale z masivnim podplatom, ki v večni črni pridejo še prav posebej do izraza.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Izbor za vsak dan: Z igrivimi in elegantnimi sandali v nežni pudrasti barvi in trendovsko blok peto bo vaš vsakodnevni videz moden, hkrati pa tudi lahkoten in sproščen. 

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

LOAFERKE IN BALERINKE – VEČNI MODNI KOSI

Ljubiteljice udobnih nižjih modelov se bodo zagotovo razveselile vrnitve priljubljenih balerink, pa tudi elegantne loaferke se predstavljajo v novih barvhin različicah. Nizek podplat, eleganca in udobje se vsekakor ne izključujejo!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Najnovejša modna kolekcija pomlad/poletje je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po Sloveniji.

Več informacij poiščite na www.deichmann.com.