Uporabno
1413 ogledov

Pogrešate poletje? Te dejavnosti bodo jesenske dni naredile še zabavnejše!

Družina, družabne igre, prosti čas, zabava Profimedia
Jesen in z njo hladnejše temperature so nas s parkov, teras in narave znova v večji meri prikovale v zaprte prostore. Vse več časa preživljamo doma, kar pa zna biti tudi zabavno, če si le znamo popestriti mračne jesenske popoldneve. Ste iz omare že potegnili svojo najljubšo odejo?

Osvojite nova znanja

Jesen je pravi čas za nove začetke! Medtem, ko smo se poleti razvajali na plaži ali se sproščali ob ledeni kavi, je zdaj čas za nove cilje in izzive. Pomanjkanje dnevne svetlobe lahko izkoristimo za učenje novega jezika, nadgradnjo svojega kuharskega znanja ali celo tečaj prve pomoči. Če se neradi odpravljate od doma, so vam vse te in številne druge možnosti izobraževanja dostopne tudi preko spleta. Tako lahko nova znanja osvojite kar iz domačega naslanjača!

Ženska, računalnik, veselje | Avtor: Profimedia Profimedia

Družabne igre

Kdaj ste s prijatelji ali družinskimi člani zadnjič sedli za mizo in se zabavali ob družabni igri? Izbira namiznih iger je zares pestra, med našimi najljubšimi pa so brez dvoma Monopoly, Activity in dobri stari Človek ne jezi se. Tudi s kartami si lahko popestrite hladne večere, ob pečenem kostanju pa bodo vaša druženja postala še prijetnejša …

družina prosti čas | Avtor: Profimedia Profimedia

Eon

Menimo, da bo v temnejših mesecih postal vaš največji zaveznik. Telemachov sprejemnik EON Smart Box bo vsak televizor spremenil v pametni televizor in s tem poskrbel, da vam nikoli ne bo dolgčas. Svoje najljubše vsebine boste lahko spremljali do 7 dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo. Uživali boste v bogatem Video klubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, hiter internet pa bo v vašo dnevno sobo popeljal najboljšo uporabniško izkušnjo.

Pohitite in si zagotovite EON, ki je v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 evrov mesečno za prvo leto vezave. Ste pripravljeni? Udobno se namestite in se pripravite na maratonski ogled svoje najljubše serije!

Telemach EON | Avtor: Telemach Telemach