Strokovnjaki svetujejo, da si vsakih 60 do 90 minut vzamemo vsaj 5 do 15 minutni odmor, saj bomo le tako lahko cel dan ostali produktivni. Na dve do štiri ure pa potrebujemo vsaj 30 minutni odmor, da odmislimo delo in si napolnimo baterije.
Odmori stopnjujejo produktivnost
Če boste uspeli med delom ohraniti pozitivno energijo in zagnanost, vam bo to pomagalo boljše opraviti naloge in rešiti prihajajoče izzive. Zato so nujno potrebni odmori, v katerih skočite na svež zrak, popijete kavo in nekaj malega tudi pojeste.
Delovni dan si razdelite na več sklopov. Postavite si prednostne naloge in jih razporedite v ritmu, ki vam odgovarja. Tako boste pri vašem delu še bolj uspešni, na koncu delovnega dne pa bo ostalo še dovolj energije za prijatelje, družino ali rekreacijo.
Na poti do odlične kave in okusne malice
Hrana, ki je hitro pripravljena, ni vedno za vas tudi slaba. Pomembno je, da so sestavine kakovostne, sveže in zdrave.
Sveže pripravljeni sendviči v VIVA Café so sestavljeni po izvirnih recepturah in odlični za prigrizek na poti. Poskusite tudi enega odličnih sendvičev, pripravljenih po receptih vrhunskega slovenskega chefa Uroša Štefelina.
Kava je pražena v Italiji, vsa kavna zrna, uporabljena za predelavo, izvirajo iz proizvodnje po načelih pravične trgovine. Tako kava VIVA Café nosi certifikat pravične trgovine Fairtrade.