Uporabno
176 ogledov

Kako izbrati najboljši servis za popravila iPhone telefona?

Mobistekla.si Mobistekla.si
iPhone telefoni so med najbolj priljubljenimi napravami, ki se uporabljajo vsak dan. Zato je verjetnost, da se poškodujejo, zelo velika. V tem primeru vam pride prav servis telefonov, ki vam nudi kakovostno popravilo vašega iPhona.

iPhone telefoni so med najdražjimi in najzmogljivejšimi napravami. In čeprav upate, da z njimi nikoli ne boste imeli težav, se vam lahko hitro zgodi nesreča ali pa je potrebna zgolj menjava baterije.

V takšnem primeru je predvsem pomembno, da vašo napravo zaupate zanesljivemu serviserju, ki ima s to blagovno znamko tudi izkušnje. Kako ga izbrati, boste izvedeli v nadaljevanju.

Najpogostejše napake in težave, pri katerih je potrebno popravilo iPhona

Posledice čedalje pogostejše uporabe mobilnih naprav se odražajo tudi v vedno večjem številu poškodb oziroma težav. Zato je pomembno, da vam izbrani servis iPhone telefonov nudi popravilo čim bolj širokega spektra popravil. Med najpogostejšimi težavami so zagotovo:

Razbito ali počeno steklo na zaslonu

Poškodovan ekran oziroma počeno steklo je ena najpogostejših poškodb iPhonov. Odvisno od obsega poškodbe, vam servis lahko zamenja celoten zaslon ali pa zgolj steklo.

Slednje je seveda cenejše, vendar, kadar je poškodovan celoten LCD zaslon, menjava zgolj stekla ni smiselna.

Mobistekla.si | Avtor: Mobistekla.si Mobistekla.si

Popravilo zaslona je hitro. Kadar je potrebna zgolj menjava stekla, vam to storijo že v 1 uri.

Odpoved mikrofona

V primeru, da vas vaši sogovorniki na drugi strani linije ne slišijo, potem je velika verjetnost, da je na vašem iPhonu pokvarjen mikrofon.

Težavo je mogoče zelo enostavno odpraviti z menjavo mikrofona in vaša naprava bo še naprej uporabna.

Odpoved zvočnika ali slušalk

Ste opazili, da med pogovorom slabo slišite svojega sogovornika na drugi strani linije ali pa ne morete poslušati glasbe? V tem primeru vam lahko težave povzroča odpoved zvočnika, ki je pomemben del vsake mobilne naprave.

Vzrok tovrstnim težavam sta najpogosteje prah in umazanija, toda tudi te je mogoče odpraviti zelo enostavno z zamenjavo zvočnika.

Težave s kamero

Če imate težave z ostrenjem slik ali se vam kamera sploh ne zažene, potem je potrebna menjava ali popravilo iPhone kamere.

Mobistekla.si | Avtor: Mobistekla.si Mobistekla.si

Ker so to popravila, ki se na servisu iPhone telefonov opravljajo praktično vsak dan, ste lahko popolnoma brez skrbi, saj bo vaša kamera zopet brezhibno delovala.

Zamenjava baterije

Kadar imate težave s prižiganjem iPhona ali pa se vam baterija zelo hitro izprazni, kljub temu, da telefona ne uporabljate ravno pogosto, potem je vzrok tem težavam slaba baterija. Vse te težave je mogoče odpraviti z menjavo baterije, ki življenjsko dobo vaše naprave še dodatno podaljšajo.

Poleg vseh že omenjenih težav, pa vam kakovosten servis iPhone telefonov nudi tudi mnoga druga popravila – tudi tista, za katere menite, da jih ni mogoče popraviti.

Tako lahko vaš iPhone prinesete na servis telefonov tudi, če ste ga polili s tekočino ali imate težave s software-om.

V primeru, da popravilo telefonov ni možno, potem vedno preverite, ali je možen odkup vaše naprave ali kompenzacija za nov aparat.

Potek servisa iPhone telefona

Kadar iščete najbolj ustrezen servis iPhone telefonov, je pomembno, da je celoten postopek čim bolj enostaven, celotno popravilo pa opravljeno v čim krajšem možnem času.

Kadar sumite, da vaš iPhone ne deluje tako kot bi moral, potem ga morate najprej prinesti na izbrani servis iPhone telefonov. Ob tem je potrebno posredovati kontaktne podatke in kodo za odklep telefona. Servis opravi natančen pregled in diagnostiko, na podlagi katere se opravi ustrezno popravilo.

Mobistekla.si | Avtor: Mobistekla.si Mobistekla.si
Mobistekla.si | Avtor: Mobistekla.si Mobistekla.si

Najboljši servisi iPhone telefonov, kakršen je denimo Mobistekla oziroma podjetje EM Servis d.o.o., vam v primeru dolgotrajnejšega popravila zagotovijo tudi nadomestni telefon.

Ena velikih prednosti, če svoj iPhone prinesete na popravilo v poslovalnico Mobistekla na Tržaško cesto 5 v Ljubljani, pa je tudi sledenje popravilu, na podlagi katerega boste vedeli, kdaj vam bo vaš iPhone zopet na voljo.

Trajanje popravila iPhone telefona

Ali ste kdaj naredili preizkus, koliko čas zdržite brez vašega telefona? Dejstvo je, da to niso le naprave za klicanje in pošiljanje SMS sporočil, ampak so pravi mini računalniki. Zato je za vsakega uporabnika pomemben podatek, koliko časa traja popravilo iPhona.

Kadar so rezervni deli na zalogi, je popravilo običajno zelo kratko. Znano pa je, da ima kakovosten servis iPhone telefonov za vse najpogostejše težave rezervne dele vedno na zalogi, zato vam opravijo popravilo že v nekaj urah.

Če želite čim bolje poskrbeti za vaš iPhone telefon, v primeru težav poiščite servis Mobistekla z več kot 10 letno tradicijo. Vse napake, ki smo jih omenili, so zanje zanemarljive in vam jih odpravijo že v nekaj urah.