Svet
8226 ogledov

Žensko našli poškodovano, ne ve, kdo je

neznana identiteta
1/3
PU primorsko goranska
Identiteta ženske, ki so jo našli poškodovano na otoku Krk, še ni znana. Policija prosi za pomoč.

V sredo so na hvraškem otoku Krk našli žensko, za katero domnevajo, da je stara okoli 60 let. Žensko so našli na težko dostopnem terenu. V reševalni akciji je sodelovalo 14 reševalcev. 

Bila je poškodovana. Ko so jo našli, je bila oblečena v temno modro majico z belimi črtami in kapuco, črne hlače, športne copate, nosila pa je tudi rožnato kapo s šiltom. 

Ženska se ne spomni, kdo je, niti pri sebi ni imela dokumentov, ki bi policiji lahko pomagali pri razkrivanju njene indentitete. Predvidevajo, da je nekaj dni tavala po območju, kjer so jo našli. Kar je za zdaj jasno, je, da govori popolno angleško. O primeru poročajo tudi britanski mediji. 

Hrvaška policija prosi vse, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije, da to sporoči na telefonsko številko 192 ali na številko policijske postaje Krk 00385 51 439 210. Informacije sprejemajo tudi na elektronski naslov primorsko-goranska@policija.hr. 

Komentarjev 1
  • eminenca 20:50 19.september 2021.

    pač padal vkomo, rezultat je pa lahku tudi zguba spomina .... ni to hec ... čeprav ne razumem kako je do taj prišla ... ma boli be ... ampak mau debate ... koma oz pretres možganoc in izguba zavesti, to ...prikaži več bi moral že nekaj časa trajat ... zajebane stvari