Svet
2657 ogledov

Šli so na tekmo, končalo se je takole

Reševanje voznika iz prevrnjenega tovornjaka 24sata
Skupina rokometašev kluba Spačva Vinkovci je junaško priskočila na pomoč in iz prevrnjenega tovornjaka rešila poškodovanega voznika. Tekme, na katero so potovali, niso odigrali.

Včeraj je na avtocesti A3 Bregana-Lipovac prišlo do hude nesreče. Okoli 14. ure se je med izvozoma Lipovljani in Kutina v smeri proti Bregani prevrnil tovornjak in povsem zaprl avtocesto. Voznika so odpeljali v bolnišnico v Pakracu.

Rokometaši kluba Spačva so povsem po naključju naleteli na nesrečo, saj so se peljali v Karlovac, kjer bi morali odigrati tekmo sedmega kroga hrvaške rokometne lige. Tovornjak se je prevrnil neposredno pred njihovim vozilom, zato so igralci takoj priskočili na pomoč vozniku. Z golimi rokami so ga uspeli rešiti iz tovornjaka, a so morali pri tem razbijati stekla. Več igralcev je utrpelo poškodbe na rokah zaradi razbitega stekla med reševanjem. Klub je na družbenih omrežjih sporočil, da je bila zaradi nesreče tekma v Karlovcu odpovedana.

"Žal danes tekma v Karlovcu ne bo odigrana. Na poti smo za las ušli hudi prometni nesreči, saj se je tovornjak prevrnil tik pred nami. Naši fantje so takoj priskočili na pomoč vozniku in s svojimi rokami ter nogami uspeli razbiti steklo ter ga izvleči iz tovornjaka, pri čemer so utrpeli poškodbe rok zaradi razbitin. Vozniku smo nudili tudi prvo pomoč, vendar zaradi dolgega čakanja nismo uspeli pravočasno priti v Karlovac," so zapisali v rokometnem klubu Spačva Vinkovci.

Posnetek reševanja si lahko ogledate tukaj. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.