Svet
500 ogledov

V BiH našli še 27-to žrtev poplav

Naravna nesreča poplave v Bosni in Hercegovini Profimedia
Iskanje pogrešanih je zaključeno.

V Bosni in Hercegovini so danes našli še eno in hkrati zadnjo smrtno žrtev katastrofalnih poplav in plazov, ki so v začetku meseca prizadeli osrednji del države. S tem so končali iskanje pogrešanih oseb, so danes sporočile regionalne oblasti. Skupno je v poplavah in plazovih v BiH umrlo 27 ljudi.

Po današnjem odkritju trupla zadnje pogrešane osebe so reševalci končali iskanje na območju Jablanice in Konjica, so danes sporočili iz vlade hercegovsko-neretvanskega kantona. Na tem območju medtem še naprej čistijo teren in odpravljajo posledice nesreče.

V poplavah in plazovih, ki so prizadeli številne kraje v Hercegovini, je skupno umrlo 27 ljudi, poleg 19 v Jablanici in petih v občini Konjic še trije v Fojnici. 19 žrtev iz Jablanice so pokopali v torek v prisotnosti več tisoč žalujočih.

Sahara, Maroko Neverjetno Svet Osupljive fotografije, česa takšnega ne pomnijo desetletja posledice katastrofalnih poplav v Bosni in Hercegovini Zlata Svet Dino pred očmi 5-letne hčerke izgubil visoko nosečo ženo Prepir po polavah v Dolnji Jablanici Nedopustno Svet Video: Vodji reševanja v Donji Jablanici počil film, napadel novinarja

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.