Svet
8941 ogledov

"V avtu poleg je bila mrtva ženska, ob njej dva otroka"

Verižno trčenje na srbski avtocesti Youtube
V dveh hudih nesrečah po zadnjih podatkih sedem mrtvih in 25 poškodovanih.

Na avtocesti med Beogradom in Nišem med Ćuprijo in Jagodino v Srbiji je zjutraj nekaj po 7. uri prišlo do dveh hudih prometnih nesreč. Kot poročajo srbski mediji, je bilo v obeh nesrečah vpletenih najmanj trideset vozil; do prve nesreče je prišlo v smeri proti Nišu, do druge v smeri proti srbski prestolnici.

Verižno trčenje Nesreča Svet 19 vozil v verižnem trčenju

V prvi nesreči so umrli trije ljudje, deset je poškodovanih. V nesreči sta dva tovornjaka zagorela, skupno je zmečkanih več kot deset vozil. Do druge nesreče je prišlo na istem mestu le na drugi strani avtoceste. Tudi v tem verižnem trčenju so umrli trije ljudje, trčilo je devet kamionov in nekaj osebnih vozil.

Kot ocenjujejo policisti je do nesreče prišlo zaradi megle, vidljivost je bila zmanjšana na le okrog deset metrov. "Cesta je bila zelo nepregledna. V avtomobilu poleg mojega sem videl mrtvo žensko, poleg nje sta bila dva otroka," je medijem povedal eden izmed očividcev, ki v nesreči ni bil vpleten.

Verižno trčenje Slovenija Verižno trčenje štirih, pijani povzročitelj peš pobegnil

Med poškodovanimi so tudi trije tujci, Grk, Poljak in nemški državljan. Promet na avtocesti je pet ur po tragediji še vedno zaprt, vozišče čistijo, policisti opravljajo ogled.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.