Svet
8403 ogledov

Tragedija: Ob reki našli truplo umorjene 15-letne deklice

kraj najdbe trupla 15-letnega dekleta v Wormsu ob reki Ren Profimedia
Na bregu reke Ren so našli truplo 15-letnega dekleta. Policija je razkrila, kaj naj bi bil motiv za umor in aretirala starše dekleta.

V ponedeljek so na bregu reke Ren v Wormsu v Nemčiji našli truplo 15-letne deklice. Policija sumi, da sta jo starša ubila, ker jima ni bilo všeč, da je deklica želela živeti zahodnjaški način življenja. Družina je iz Afganistana, poroča Fenix-magazin. Policija je aretirala 39-letnega očeta in 34-letno mater dekleta.

Dekle naj bi imelo starejšega fanta. Šlo naj bi za moškega, starejšega od 40 let. Starši njene zveze niso odobravali, poroča nemški RTL. Policijska uprava v Mainzu je sporočila, da domnevajo, da sta jo starša ubila, ker se nista strinjala z njenimi odločitvami in načinom življenja.

Mati naj bi v ponedeljek zjutraj poklicala policijo in povedala, da je bila njena hči morda umorjena, poroča Fenix-magazin. Preiskovalci so nato začeli z iskanjem in njeno truplo našli na bregu reke, kjer naj bi bilo od sobote zvečer.

Natančen vzrok smrti naj bi pokazala obdukcija. Policijska preiskava poteka. Policisti pregledujejo tako stanovanje družine kot očetov avtomobil.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 17:57 24.junij 2024.

    Spet voda na mlin skrajnim desnuharjem , ki vidijo v tem sijaju vsa migrante , kar pa seveda ni res. Tudi vsi slovenci ne kurimo žensk ,zato ker jih je kuril že pokojni Metod Trobec

  • Naklonsky 18:09 20.junij 2024.

    Groza. In takšno migrantsko golazem sprejemamo v Evropo!

  • kapljač 20:59 19.junij 2024.

    Dokaz več da ti ljudje ne spadajo v civilizacijo