Svet
933 ogledov

To razkriva dokument, ki sta ga podpisala Trump in Kim

dokument Trump Kim Epa
Severnokorejska stran je objavila dokument, ki sta ga podpisala voditelja na zgodovinskem srečanju.

Grafologinja Tracey Trussell je za Mail Online analizirala podpisa ameriškega predsednika Donalda Trumpa in severnokorejskega voditelja Kim Jong-una. Kimov podpis po njenih besedah kaže na to, da je Kim "nepopravljiv optimist, vsiljiv" in ima "nezlomljiv duh".

Iz njegovega širokega podpisa, ki se "dramatično dviga in pri katerem uporablja preširoke razmike", se da razbrati, da ga navdušujejo podjetniške ideje. Dobro zna presoditi, kje se skrivajo priložnosti. "Rad hitro pride do bistva težav in se odloča, katere zadeve so pomembne in katere ne, da tako pride do praktične rešitve," dodaja Trussell. Želi si, da bi si ga ljudje zapomnili po velikih stvareh, ki bi prinesle dodano vrednost družbi in si zagotoviti mesto v zgodovinskih učbenikih.

Donald Trump, Kim Jong-un Srečanje Svet Izdala ju je govorica telesa

Kaj pa Trump?

Trumpov podpis razkriva, da je "drzen, trd in neposreden pogajalec", ki ne posluša nikogar, ker "on ve najbolje". Njegove ambicije so neukrotljive. 

Bil naj bi zelo discipliniran in predan. Vedno preigrava veliko idej, kar naj bi nakazovala različna velikost največjih črk v njegovem podpisu. Njegova najboljša lastnost pa je nepopustljivost. 

"Poplava črk razkriva njegov eksplozivni značaj, če ne doseže svojega," pravi Trussell. 

Donald Trump, Kim Jong-un Srečanje Svet Trump s to šalo razrahljal ozračje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • pericarežeracirep 10:19 13.junij 2018.

    Po domače in na hitro povedano: sta oba glih. In gliha vkup štriha.

Sorodne novice