Svet
211 ogledov

"Prodam sina konja"

prodajem_konja www.pik.ba
Naveličani očetje na spletu podarjajo malopridne sinove: "Mogoča zamenjava za stare opanke oziroma bukova drva."

Očetu iz kraja Drvar v BiH je prekipelo. Na spletni strani je v kategoriji živina/ konji objavil oglas, da se za 0,50 konvertibilne marke (pol evra) odpoveduje svojemu sinu. 

"Prodam sina konja! Vsak dan se zbudi in gre v bar na internet, ker je odvisen od Facebooka. Tam piše debilne statuse, menja fotografije in podobno, kar mu predstavlja vse v življenju! Dela se, da je "faca", v resnici pa je "kmet", da mu ni para," piše oče mladeniča. "Smo iz Drvarja, on pa se na FB pretvarja, da je iz Banja Luke, nikoli ni imel punce, na FB pa je glavni! Od njega ni nikakršne koristi, niti ni sposoben za delo! Svoje nacionalno sovraštvo kaže v javnosti, tako da je naši družini samo v sramoto. Možna je zamenjava tudi za rabljene opanke, za naš hlev bodo vsake primerne. Vse, kar zanj potrebujete, je denar za internet in pijačo," priporoča oče Todor in prilaga svojo telefonsko številko.

"Vrne se ofucan kot lovska psica"

"Na voljo" je tudi mladenič iz Zvornika. Njegov oče ga prav tako prodaja v kategoriji živina/ konji, cena je "po dogovoru", možna pa je zamenjava za bukova drva. "Spi do poldneva, pojé, pol ure se "šminka", nato pa gre na kavico s starejšimi dekleti in "tetkicami" ... Vrne se ob 5. uri zjutraj, "ofucan kot lovska psica", zopet nekaj pojé in tako vsak dan znova," piše v podrobnem opisu. Sin nič ne dela, zna le prositi za denar za kavo in cigarete, pravi. "Ni naporen, ker ga nikoli ni doma," piše oče in posebej opozarja, da ga je treba ohraniti treznega in bo "vse v redu". Naj mi le gre izpred oči, zaključi oče, in doda, da se sin odziva na ime Dejan, njegov nadimek je Kriger, zna pa se zjeziti, če ga pokličete Putko.

"Zamenjam za družino iz diaspore"

Zabavna oglasa sta pritegnila tudi druge "prodajalce" družinskih članov. Eden od njih bi se rad znebil kar vse družine, prav tako v kategoriji živina/ konji: "Podarim družino, da je le ne vidim več. Zamenjam jo za drugo družino iz diaspore. To so "pravi kreteni", vsi po vrsti skrbijo le zase ... Dodatne fotografije pošljem naknadno, teh, ki so na fotografiji, se želim rešiti najprej, piše v oglasu.

Komentarjev 8
  • Žurnalček 17:58 13.avgust 2013.

    Mirkec , lepo da idioti , ki se imajo za pametne držite skupaj. No vidiš , kar se pa mene tiče , bi tak novinar dobil isti moment nogo . Organsko ne prenesem kmečkih zarukancev, k so se prtepel v mejsto !

  • leparepa 08:58 13.avgust 2013.

    to je 1/4 €

  • mirko 20:48 12.avgust 2013.

    Pojdi na njivo, bo tvoj oče imel gnoj na njivi in ne v hiši.