Svet
49985 ogledov

Otroka rešili, mlade mame ne. Preživel ni niti povzročitelj

Nesreča na Hrvaškem Zvonimir Barisin/Pixsell
Nesrečo je povzročil 29-letni motorist, ki je bil že večkrat kaznovan.

Na Hrvaškem odmeva huda prometna nesreča, ki je zahevala dve mladi življenji. Prometno nesrečo na cesti D8 v Kaštel Sućurcu je povzročil 29-letni voznik motornega kolesa Honda CBR 600, piše Slobodna Dalmacija.

Doslej so mu zaradi neupoštevanja prometnih predpisov izrekli deset glob, sedemkrat zaradi prehitre vožnje in trikrat zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Včeraj okoli 17.45 se je s hondo s skoraj 120 konjskimi močmi peljal od Trogirja proti Splitu po Ulici Ivana Pavla Drojija; ko je pripeljal do križišča, je med dvema zaustavljenima avtomobiloma zapeljal skozi rdečo luč.

V tistem trenutku je v križišče skozi zeleno luč pripeljala 32-letnica z osebnim vozilom Audi A4, ki je v avtosedežu peljala tudi svojoega 3-letnega sina. 

Voznik honde je z vso silo trči v levi bok audija, odbilo ga je v zrak. Po trku sta tako motorno kolo kot avtomobil zagorela, audi je pred tem poo silovitem trku končal na strehi. Nesrečne 32-letnice v vozilu niso mogli rešiti, ravno tako ne voznika motorja. Zahvaljujoč hitremu posredovanju gasilcev, pa je otrok na varnem. 

Prometna nesreča v Dalmaciji | Avtor: Zvonimir Barisin/Pixsell Zvonimir Barisin/Pixsell

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:32 25.marec 2024.

    En norc manj

  • alen04 17:13 24.marec 2024.

    Čudovito, Sašem v Sloveniji doma, kjer se nič takega ne dogaja.