Svet
6129 ogledov

Osumljenec na begu, ljudem naročili, naj ostanejo doma

osumljenec dvojnega umora Uprava policije Crne gore
Policija išče osumljenca dvojnega umora. Prebivalce so pozvali, naj ne zapuščajo domov in ne dovolijo vstopa neznancem.

Črnogorska policija išče 65-letnega A. B. iz Bijelega Polja, ki je osumljen, da je v petek zvečer ubil 60-letnega moškega in 69-letno žensko. Policija je prebivalce pozvala, naj bodo previdni. Svetovali so jim, naj ne zapuščajo domov in ne dovolijo vstopa neznancem. 

Moškega naj bi policisti iskali še pred dvojnim umorom. Iskali so ga zaradi tatvine puške. 

Osumljenec naj bi se v dneh pred umorom zadrževal na območju Tomaševa. Predstavljal se je kot lovec, ki išče izgubljenega psa. Hodil je po hišah in se na koncu ustalil pri bratu in sestri v vasi Sokolac. Na domu žrtev naj bi kosil, nato pa se vrnil ter brata in sestro umoril. 

Policija je v iskalno akcijo vključila vse razpoložljive sile. Iščejo ga tudi s pomočjo brezpilotnih letalnikov, psov, termovizijskih kamer, helikopterjev. V iskanje so se vključili tudi pripadniki specialnih enot policije in vojske. 

Policija je sporočila, da je osumljenec oborožen in da dobro pozna območje, na katerem se giblje. 

Po poročanju časnike Vijesti je bil osumljenec v preteklosti večkrat obsojen zaradi različnih kaznivih dejanj. Skupno naj bi mu izrekli za 38 let zapora. Obsojen je bil zaradi kraj, nasilja, posedovanje orožja, napada na policiste, posilstva. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.