Svet
8330 ogledov

Novo razkritje: Trump me je spolno zlorabil, on je pošast!

Trump zborovanje Epa
"Zamisel o vrnitvi te pošasti v Belo hišo, je moja najhujša nočna mora," je dejala nekdanja manekenka.

Nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa je spolne zlorabe obtožila Stacey Williams, nekdanji model, ki ga je Trump spoznal prek Jeffreyja Epsteina v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, razkriva The Guardian.

Po poročanju časnika, se je ta domnevni napad zgodil v Trump Towerju v New Yorku v začetku leta 1993, Stacey Williams pa pravi, da je k republikanskemu milijarderju odšla na povabilo ameriškega finančnika Epsteina.

Ob prihodu naj bi jo Trump potegnil k sebi, jo prijel čez pas in se dotikal njene zadnjice. Povedala je tudi, da je bila takrat "globoko vznemirjena," predvsem ko je videla Donalda Trumpa, kako se med tem nasmiha Jeffreyju Epsteinu.

Epstein, finančnik z močnimi gospodarskimi in političnimi mrežami v ZDA in tujini, je bil sam obtožen spolne zlorabe in posilstva mladih deklet. Sodnega epiloga ni dočakal, leta 2019 je namreč v newyorškem zaporu storil samomor.

Po poročanju Guardiana je 56-letna Williamsova zlorabo razkrila med spletnim pogovorom s skupino "Survivors for Kamala", ki se razglaša kot koalicija preživelih spolnih napadov in podpira demokratske kandidate na volitvah.

"Zamisel o vrnitvi te pošasti v Belo hišo, je moja najhujša nočna mora," je dejala Williamsova, ki trdi, da se je po domnevnem napadu počutila "ponižano", saj verjame, da je bila žrtev "zvite igre" med nekdanjim ameriškim predsednikom in Epsteinom. Navedla je, da je nekaj mesecev pozneje prejela razglednico s podpisom Donalda Trumpa.

Na fotografiji v sodni dvorani Donald Trump in Jeffrey Epstein | Avtor: Profimedia Na fotografiji v sodni dvorani Donald Trump in Jeffrey Epstein Profimedia
Na vprašanje, ali je v preteklosti razmišljala o tem, da bi se oglasila že prej, je Williamsova odgovorila, da se je želela izogniti negativni pozornosti ali tvegati komentarje, s katerimi so se soočale številne druge žrtve. "Opustila sem posel. Namenoma izginila, ker sem rada anonimna in všeč mi je življenje navadne državljanke. Potem sem gledala, kaj se je zgodilo ženskam, ki so s svojimi pričevanji prišle v javnost. Trpele so strašne žalitve. Še pomislek na to, še posebej, ker sem mati, enostavno ni bil mogoč, " je povedala za Guardian.

Trumpov štab obtožbe zavrača,

Caroline Leavitt, tiskovna predstavnica kampanje Donalda Trumpa je v izjavi obtožbe zanikala, "Te obtožbe, ki jih je podala nekdanja aktivistka v kampanji Baracka Obame in so bile objavljene dva tedna pred volitvami, so nedvoumno napačne. Očitno je, da so si to lažno zgodbo izmislili Harrisova in njen volilni štab," je dejala Leavittova.  .

Lani je newyorška porota v civilni tožbi kolumnistke E. Jean Carroll zaradi obrekovanja in spolnega napada razglasila bivšega predsednika ZDA Donalda Trumpa za krivega in mu naložila plačilo pet milijonov dolarjev odškodnine.

dezurni@styria-media.si

 

 

 

Komentarjev 15
  • Avatar Slayer
    Slayer 19:16 24.oktober 2024.

    Ne verjamem. prvič Žrtev Epstain je podprla Trumpa. Trump je pomagal žrtvam. drugič je prepovedal epstina že pred 17 leti. med tem ko so demokratki predstavniki še leteli z avijoni. tretjič tožba one Carolove je popolnoma lažna. njena zgodba nima ...prikaži več ne repa ne glave. zakon so spreminjali samo za napad na trumpa. potem pa je poteklo. na pritožbenem bo ta primer padel. to pa je tudi omenjal predstavnik pravosodnega ministra obraz pravosodja. kateri ima tiskovne konference. skrita kamera ga je ujela.

  • Kmodri_ 17:03 24.oktober 2024.

    Baje se Dump potihoma pripravlja za sprejem islama! Namreč močno si želi več žena! Aja bo raje prestopil k mormonom, ker je že moron!

  • Jernej65 16:46 24.oktober 2024.

    Kot izgleda bo kmalu zlorabil vse Američane, saj ga bodo poslali v belo hišo in bo lahko Američane nategoval, kolikor ga bo volja. Se mi zdi, da si želijo nateguna.