Svet
47803 ogledov

Našel torbico, polno denarja. Razlog, zakaj ga je ženska imela, je ganil mnoge

Mladen Ganić Zajem zaslona
Za svojo odločitev je požel mnoge pohvale, čeprav gre za dejanje, ki bi ga moral storiti vsak.

Za mladega taksista Mladena Ganića iz srbskega Niša ni bilo dileme, kaj storiti, ko je v svojem vozilu našel torbico, polno denarja. Njegova gesta je naletela na vsesplošno navdušenje javnosti, na njegov račun pa kar ne neha dežovati kopica lepih komentarjev.

Čeprav bi morala biti tovrstna zgodba nekaj običajnega, dandanes ni čisto tako. Ko je mladi 23-letni taksist Mladen Ganić našel torbico, polno denarja, se je odločil narediti vse, da jo vrne tistemu, ki jo je izgubil.

"Kakšni dve uri je že preteklo, ko sem vozil žensko. Očitno je v vozilu pozabila torbico. Ko sem jo odprl, sem videl, da je v njej veliko denarja. Čakal sem na obvestilo iz centrale, ali kdo išče izgubljeno denarnico, a se do naslednjega dne ni zgodilo nič," je za srbsko televizijo TV Prva  povedal Mladen Ganić.

Naslednji dan je v skupini "Izgubljeno-najdeno Niš" objavil, da je našel torbico, polno denarja, a brez dokumentov. Omenil je tudi eno speecfično stvar, ki jo je opazil v torbici, da bi tako preveril istovetnost osebe, ki bi se mu javila. 

Minilo je nekaj ur, ko je poklicala lastnica torbice, ki je pravilno odgovorila tudi na vprašanje, kaj še je bilo v njej. Na račun taksista na spletnih omrežjih dežujejo pohvale, čeprav se jih sam brani in poudarja, da bi tako kot on moral ravnati vsakdo. 

Skrivnostni predmet, ki je bil v denarnici in je Mladenu pomagal najti svojega pravega lastnika, je bil, verjeli ali ne – česen! Lastnica je imela veliko denarja v torbici zato, ker je bolna in zbira denar za zdravljenje, še poročajo srbski portali.

Ljubljana, bankomat Slovenija Slovenija Pozor, če dvigujete denar na bankomatu, tako lahko ostanete brez Spletna prevara Slovenija Slovenija Ogoljufal banko za 400.000 evrov

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.