Svet
25 ogledov

Monica, najbolj znana pripravnica na svetu

Monica Lewinsky Žurnal24 main
Leta 1998 je izbruhnil škandal, ki je ime Monice Lewinsky ponesel v svet.

Na današnji dan leta 1973 se je rodila najbolj znana pripravnica Monica Lewinsky. Svet je zanjo izvedel leta 1998 zaradi, kot je povedala, devetih spolnih odnosov s tedanjim ameriškim predsednikom Billom Clintonom. Šlo je za oralni spolni odnos v Ovalni pisarni Bele hiše in ne za koitus, je zatrjevala.

Aprila 1996 so nadrejeni pripravnico Lewinsky iz Bele hiše premestili v Pentagon, ker so menili, da preveč časa preživi s Clintonom. Afera je izbruhnila kasneje, ko se je Monica zaupala prijateljici in sodelavki na obrambnem ministrstvu Lindi Tripp, ki je njun telefonski pogovor skrivaj posnela. V aferi sta najbolj znana predmeta postala temno modra obleka, na kateri naj bi bile sledi predsednikove sperme, in cigara, s katero naj bi 42. predsednik ZDA zadovoljil njo.

Monica po aferi

Gostovala je v TV-oddajah, sodelovala je pri knjigi Monicina zgodba (Monica's Story). Oblikovala je tudi torbice in postala obraz Jenny Craig, Inc., ker "predstavlja zaposleno aktivno sodobno žensko z razburljivim načinom življenja. Ima težave s težo, s čimer se bori že dolgo. Predstavlja veliko ameriških žensk", je pojasnilo podjetje.

Danes 37-letnica nima stalne službe, menda pa Billa nikoli ni nehala ljubiti.

Komentarjev 2
  • ChromeFTW 21:18 23.julij 2011.

    uaaaaau A Bill tud zna sexat?

  • privat 18:08 23.julij 2011.

    ženskaq je znala izkoristiti..in delati se izkoriščeno..!! No vse je tisto pravo kar želiš!!