Svet
5011 ogledov

Kaos zaradi močnega deževja, drevo padlo na rešilca

Podrto drevo v Zagrebu 24sata
Sunki vetra so podrli drevo na rešilca.

S sosednje Hrvaške še naprej poročajo o posledicah obilnih padavin, zaradi katerih je zaprtih več državnih cest, voda pa je zalila tudi celotno vas Korana v bližini Plitvičkih jezer. 

Stanovalce prebudil močan pok

Sunki vetra so podirali drevesa, dramatične razmere so bile v Zagrebu, o čemer smo poročali že včeraj. Okoli druge ure zjutraj je stanovalce na ulici Božidarja Magovca na območju Travna v Zagrebu zbudil močan pok.

Podrto drevje Zaprta cesta Slovenija Viharni sunki podirajo drevesa, še bo močno pihalo Močan veter v Zagrebu Vreme ne prizanaša Svet V ujmi tudi poškodovani. Najhuje šele prihaja.

Veliko drevo je padlo na vozilo nujne medicinske pomoči in z vejami udarilo na parkirana vozila v bližini. Posredovali so gasilci in policija, ki so podrto drevo odstranjevali do jutranjih ur. V nesreči k sreči ni bil nihče poškodovan. 

Podrto drevo v Zagrebu | Avtor: 24sata 24sata

"Slišala sem, da se nekaj lomi in močan udarec," je za 24sata povedala stanovalka bloka v bližini. "Takoj sem šla do okna in videla, kaj se dogaja. Nisem mogla verjeti, da je veter prevrnil to ogromno drevo. Sreča, da nikogar ni bilo v bližini."

Poplave tudi v BIH

O poplavah poročajo tudi iz Bosne in Hercegovine, kjer so z vrečami peska vso noč pred vodo branili mesto Sanski Most na severozahodu države. Voda je kljub temu okoli treh zjutraj prodrla nasipe in zalila nekaj hiš v Šehovcih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.