Svet
20673 ogledov

Kaos v Beogradu, ljudje kričali, na avtobusu prava drama

Huda neurja sinoči zajela tudi del Srbije, najhuje je bilo v Beogradu.

Nevihte s točo in močnim vetrom, ki so včeraj popoldne in zvečer v Sloveniji pustile pravo razdejanje, so pozno popoldne zajele tudi Hrvaško in se nato iz Slavonije pomaknile proti vzhodu.

Fronta je nato dosegla tudi Beograd, kjer so po poročanju srbskih medijev nebo nad mestom zasvetile strele, ki jih je spremljalo močno gremenje, nevihtni veter pa je vrtinčil prah in močno zmanjšal vidljivost.

V mestu je zavladal pravi kaos. "Meščani po vsem Beogradu kriče bežijo pred nevihto," je pisal lokalni portal Blic.

Prava drama se je medtem odvijala na enem od avtobusov mestnega prometa, na katerega je padlo drevo in ujelo potnike. Po poročanju Blica je voznik avtobusa izklopil klimatsko napravo, postalo je izjemno vroče, oken ni bilo mogoče odpreti. Po nekaj minutah drame naj bi potniki izstopili iz vozila in naprej krenili peš.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • bobubob 17:45 02.julij 2024.

    Imamo podnebne spremembe. In bodo vedno hujše, pa ne zaradi kravjih prdcev, temveč zaradi prdenja politikov z zmedeno prebavo resnice in s še bolj zmedenim umom. Ampak take smo si izvolili sami, pa je kar prav da od tega tudi ...prikaži veči nekaj imamo. Sicer pa smo v vojni, pa ne le s puškami kot nekdaj - saj je tudi tehnologija napredovala, ne le obseg človekovih pravic, mar ne?

  • Avatar NickMason
    NickMason 10:38 02.julij 2024.

    Danes folk opozoriš ,nevihta bo z točo,pa seveda ne odreagira nihče ,življenje teče dalje ,vse gre svojo pot,bognedaj spremenit to,pride neurje potem pa joj

  • Toma 10:27 02.julij 2024.

    Pa šta!