Svet
29 ogledov

Italijan z virusom hiv okužil 30 žensk

Kondom Profimedias
Italijan, ki se z virusom hiv okužil 30 žensk, se bo moral zaradi svojih dejanj zagovarjati na sodišču. Grozi mu dosmrtna zaporna kazen.

Osumljenca so aretirali pred enim letom oz. šest mesecev po prvi prijavi ene izmed žrtev.

Po podatkih italijanske tiskovne agencije Ansa se je osumljenec okužil z virusom hiv leta 2006, vendar je imel še naprej nezaščitene spolne odnose z ženskami, ki jih je spoznal na spletu, dokler ga ni policija priprla.

Sodnik je odločil, da mu bodo sodili zaradi povzročitve hujše poškodbe in zaradi povzročitve epidemije, je sporočila policija. Za prvo kaznivo dejanje lahko dobi od šest do 12 let zapora, za drugo pa dosmrtno.

Preiskovalci so razkrili, da je imel neznano število spolnih odnosov in da je okužil vsaj 30 žensk. Od teh so tri prenesle virus na svoje partnerje, četrta pa je potem imela otroka, ki je zdaj prav tako okužen z virusom hiv, trpi pa tudi za hujšo možgansko boleznijo.

Ravnanje osumljenca iz Rima, ki naj bi bil star nekaj čez trideset let, je prvo te vrste v Italiji, je še dejala policija. Po podatkih Anse naj bi se sojenje začelo marca prihodnje leto.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • micika 23:40 16.november 2016.

    včasih so ble italjanke take,moj star foter fasal picajzle,leta 1968,ali pa se mi je zlagal...ne vem,so ble p hude-po slikah vem

  • jakec1575 22:24 16.november 2016.

    bi rekel da so bolj neodgovorne 40-50 letnice.

  • jozicamurn 21:52 16.november 2016.

    To pa zato ker se dečve seksajo s tujci, ki jih ne poznajo v navalu strasti in ne uporabljajo zaščitnih sredstev. Sama sem ženska, ampak imam občutek da mlajše polnoletne+ ženske v današnjem času nimajo nobenih moralnih/etičnih meril/vrednot ali pa ...prikaži več spoštovanja do nekoga ter preveč gledajo na izgled moškega ter ga ocenjujejo, same pa so kot so moški povedali "zelo slabe po izgledu in niso simpatične ter preveč puste kot osebnost", vendar se sprijaznejo prej s kakšno "gršo", ker gledajo srce in karakter. V tem času celo debeluške in pa ne preveč lepe mislijo da so princeske in unikat. Hvala bogu svojo hčer učim kaj je prav in kaj ne in kaj je tisto kar se ceni pri določeni osebi. Sigurno ni in ne bo pohotna nimfomanka, ki se eksponira in pači po facebooku kot to vidimo danes.