Svet
14 ogledov

Hekerji na Sarkozyjevi strani

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nepismeni hekerji so na njegovi Facebook strani napisali, da ne bo kandidiral za predsednika.

Hekerji so v nedeljo vdrli na Facebook stran francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja in v njegovem imenu napisali sporočilo, polno pravopisnih napak. V njem napovedujejo, da ne namerava kandidirati na volitvah 2011. "Glede na izjemne okoliščine, v katerih se je znašla naša država, sem se odločil, da se ne bom znova potegoval za funkcijo ob koncu mojega mandata leta 2012," se je po poročanju tujih agencij glasilo sporočilo na Facebooku.

Na spletni strani so se po objavi sporočila razvneli komentarji, pozneje pa je bilo sporočilo umaknjeno in nadomeščeno z novim, v katerim se predsednik norčuje iz pravopisnih napak pisca sporočila. "Moja spletna stran je bila danes tarča napada, morda zato, da me opomni, da noben sistem ni popolnoma varen," je zapisal v sporočilu. "Hvala vsem, ki ste prepoznali napako in še enkrat hvala za vašo podporo." Sarkozyjeva spletna stran ima sicer okoli 380 oboževalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.