Svet
1359 ogledov

Eksplozija na vlaku, ki je prevažal evroposlance

V Londonu so Eurostar pozdravili na prenovljeni postaji Saint Pancras. Žurnal24 main
Evakuacija še preden je vlak zapustil postajo.

Vlak družbe Eurostar, ki naj bi danes poslance Evropskega parlamenta iz Strasbourga prepeljal v Bruselj, so po domnevni eksploziji evakuirali, še preden je zapustil železniško postajo, poroča časnik Politico. Po navedbah tiskovne službe Evropskega parlamenta je na vlaku prišlo do tehnične napake.

Danski evropski poslanec Pelle Geertsen je evakuacijo opisal kot kaotično, medtem ko je parlamentarni pomočnik politične skupine Renew Emmanuel Foulon na spletu zapisal, da je pred evakuacijo zaslišal eksplozijo.

Pri regionalnem železniškem omrežju TER Grand Est. so na omrežju X zapisali, da je promet na postaji v Strasbourgu moten zaradi dima, ki se vije iz enega od vlakov.

Iz Evropskega parlamenta so sporočili, da se je na vlaku zgodil "tehnični incident", v katerem po navedbah potnikov ni bil nihče poškodovan.

vlak, slovenske železnice, nogomet, uefa težko verjeti Slovenija Prišla kupit vozovnico, pa so ji izbrisali še to, kar je imela na kartici železniška postaja Ljubljana Šiška Slovenija Slovenija Prodajo več vozovnic, kot je prostih sedežev

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 22:08 10.oktober 2024.

    Če bi bilo kaj res, bi naš posranec Branko že sklical novinarsko konferenco. Tako kot samo on zna.