Svet
32 ogledov

Brez vrvi in varovanja skače s stolpnice na stolpnico

Oleg Šerstjačenko Prtscr Youtube
Ruski drzni kaskader Oleg Šerstjačenko s svojim zadnjim podvigom jemlje sapo.

Vrtoglavica Rusu Olegu Šerstjačenku očitno ne povzroča težav. Najnovejših podvigov se je lotil v Moskvi in Hong Kongu. Povzpel se je na vrhove stavb in brez kakršnega koli varovanja skakal po policah in izvajal raznovrstne vragolije. Kako je bilo vse skupaj videti iz njegove perspektive, lahko preverite v videu. 

 

Štiriindvajsetletni Rus je s svojimi objavami na spletu privabil veliko število sledilcev. Kot pravi, na svoji spletni strani, je od nekdaj sanjal o tem, da bi se dokazal vrednega in postal izjemen posameznik. Iz rodne Sibirije ga je pot vodila v Moskvo, kjer se profesionalno ukvarja s fotografijo in video produkcijo. 

O svojem zadnjem videu, ki ga je posnel v sodelovanju s portalom Travel Ticker, je za MailOnline povedal, da ga ni bilo strah. Prisoten pa je bil adrenalin. "Kot si lahko predstavljate, je vsak vzpon zahteven, saj je treba biti zelo natančen in previden. To je bilo verjetno moj največji izziv, še posebej stavba v Moskvi."

Ob tem pa že napoveduje nove podvige v Dubaju, Hong Kongu in Braziliji. Med stvarmi, s katerimi se pohvali, da jih je že naredil, je tudi premet nazaj na strehi stolpnice Princess Tower v Dubaju. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:00 29.julij 2016.

    Jz ga ne občudujem. To je izzivanje. En napačen gib..prej al slej se bo zgodil in adijo Miki. Folk ga pa še spodbuja s tem da mu sledi in hvali....medvedjo uslugo mu delate. Čeprav je res da če to želi ...prikaži več delat naj počne...tveganje je na njemu.

  • blueone 19:03 28.julij 2016.

    Crazy...