Šport > Zimski športi
2285 ogledov

Velika tragedija, hokejista našli mrtvega, ustrelil naj bi ga ...

Smrt Janne Puhakka
1/2
Profimedia
Veljala sta za sanjski par, a vse očitno ni bilo tako rožnato. Bivšega hokejista Janneja Puhakko naj bi pokončal kar njegov 66-letni partner.

66-letni veterinar Rolf Nordmo naj bi ubil svojega dolgoletnega partnerja, nekdanjega hokejskega profesionalca Janneja Puhakko (29), poroča nemški Bild.

Nekdanji hokejski zvezdnik Janne Puhakka in norveški veterinar Rolf Nordmo sta vrsto let veljala za sanjski par, poročajo tuji mediji. Še več: Puhakka je veljal za vzornika v skupnosti LGBTQ: bil je prvi profesionalni igralec, ki je odkrito priznal svojo istospolno usmerjenost. O svoji sreči v ljubezni je dajal velike intervjuje v finskih medijih in bil dobrodošel gost resničnostnih šovov, še poroča Bild

A zdaj je jasno: več kot očitno v odnosu med Nordmom in Puhakko ni bilo vse sanjsko. Po poročanju tujih medijev je policija v nedeljo zvečer dobila klic prijatelja para. Zgodilo se je namreč nekaj groznega. Ko se je policija pripeljala do vile v bližini mesta Espoo, v katerem sta živela Nordmo in Puhakka, je Nordmo že stal pri vratih in sprejel policiste. Aretaciji se ni upiral, poročajo finski mediji. 

Bild še piše, da naj bi veterinar po prvih preiskavah svojega partnerja ustrelil z lovsko puško. Morilsko orožje je bilo registrirano in je pripadalo veterinarju. Par naj bi sicer pred kratkim praznoval deseto obletnico zveze, razlog za umor pa naj bi neuradno bila prekinitev razmerja, s katerim se Nordmo očitno ni mogel sprijazniti.  

Puhakka naj bi se iz skupnega doma sicer izselil že pred nekaj tedni, v nedeljo pa naj bi v vilo prišel urediti nekatere zadeve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rolf Nordmo (@rolf.nordmo)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • mina6 15:43 15.oktober 2024.

    Pedofilu je ušla igračka, pa jo je raje fental...