Šport > Zimski športi
3143 ogledov

Slovenska prvakinja kandidatka za "Femme Fatale"!

Anamarija Lampič Instagram
Odlična športnica ima poleg tekmovalnih tudi druge privlačne lastnosti.

Anamarija Lampič je v pretekli sezoni nastopala izvrstno, osvojila je tudi dve bronasti medalji na svetovnem prvenstvu v Oberstdorfu. Izjemna sprinterka velja za pravo naslednico Petre Majdič, uspešna pa je tudi izven športnega področja.

Lampičeva je zelo simpatična, seveda pa se ponaša tudi z izklesano športno postavo. Petindvajsetletnica je bila zaradi vsega naštetega vključena v letošnji izbor za slovensko Femme Fatale.

"Anamarija ima to izjemno srečo, da pri svojem športu resnično uživa," so ob predstavitvi Lampičeve zapisali na družbenih omrežjih omenjenega izbora, kjer so smučarsko tekačico označili za "skromno športnico".

petra majdič olimpijske igre soči Zgodba o uspehu Šport Majdičeva: Nisem želela, da se razve za bolezen, ampak so me 'ubili'

Poleg nje so v letošnjem izboru še pevka, voditeljica in podjetnica Rebeka Dremelj, igralka Tina Gorenjak, voditeljica Mojca Mavec, podjetnica Nataša Godler, igrlaka Maja Martina Melnjak, fitness trenerka Patricia Pangeršič in vplivnica Adrijana Dimec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice