Šport > Zimski športi
35116 ogledov

Besede, ki tresejo beli cirkus: "Ne vidim več smisla"

brignone Epa
Ena najboljših alpskih smučark na svetu resno razmišlja o koncu kariere.

Nekdanja dobitnica velikega kristalnega glbousa Federica Brignone je v domovini poskrbela za veliko razburjenje, potem ko je v televizijskem intervjuju povsem ravnodušno namignila na to, da je bila pretekla sezona morda zadnja v njeni karieri.

vlhova Norišnica Šport "Morda bodo ljudje končno dojeli, da nismo Slovenci"

V intervjuju za Rai TV je 30-letnica, ki je v sezoni 2020/2021 zabeležila eno zmago in še štiri uvrstitve na zmagovalni oder, šokirala italijansko javnost z izjavo, da je "utrujena, izpraznjena in malodušna", ob tem pa je pod vprašaj postavila tudi nadaljevanje kariere.

"Zadovoljna sem s tem, kako sem končala sezono," je po četrtem mestu na veleslalomu v Lenzerheideju dejala Brignonejeva.

"Iskreno upam, da takšne sezone, kot je bila letošnja, ne bom več doživela. Izgubila sem vso motivacijo. Potrebujem malo distance. Upam, da bom našla motivacijo za nadaljevanje. Trenutno ne vidim smisla v tem, da bi še tekmovala," je povedala.

martin čater Finančna pogača Šport Čater zaslužil več od Kranjca in Hrovatove

Italijanka je poleg velikega globusa (2020) v karieri zbrala še tri male. Ima 16 zmag na tekmah svetovnega pokala in 44 uvrstitev na stopničke.

Na olimpijskih igrah v Pjeongčangu (2018) je osvojila bron v veleslalomu, leta 2011 pa je bila v isti disciplini svetovna podprvakinja v Garmisch-Partenkirchnu.

gut-behrami Bojkot zvezdnice Šport Gut-Behramijeva spregovorila: "Povem vam, zakaj sem to naredila"

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.