Šport
721 ogledov

Vranješ še v drugo premešal kader

slovenska rokometna reprezentanca Reševalni pas/Twitter
Slovenski rokometaši so pripravljeni na zadnjo tekmo skupinskega dela.

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Ljubomir Vranješ se je odločil, da pred tekmo 3. kola skupine F v Göteborgu s Švico na evropskem prvenstvu poseže po drugi menjavi igralcev.

slovenska rokometna reprezentanca "Brez evforije" Šport Bombač: Pokazali smo, da smo veliki

Na današnji tekmi bo prvič na EP zaigral Vid Kavtičnik, mesto v ekipi pa je izgubil Kristjan Horžen.

Na drevišnji tekmi proti Švici, ki se bo v Göteborgu pričela ob 18.15, bodo tako zaigrali vratarja Klemen Ferlin in Urh Kastelic, krilni igralci Darko Cingesar, Blaž Janc, Tilen Kodrin in Mario Šoštarič, zunanji igralci Vid Kavtičnik, Dean Bombač, Nejc Cehte, Jure Dolenec, Nik Henigman, Borut Mačkovšek, Rok Ovniček in Miha Zarabec ter krožna napadalca Blaž Blagotinšek in Igor Žabić.

V čakalnici za nastop se sedaj nahajata Gašper Marguč in Horžen. Vsaka reprezentanca je sicer v vsakem delu evropskega prvenstva - v prvem in drugem delu ter končnici - upravičena do dveh zamenjav.

Slovenski rokometaši so tik pred uvrstitvijo v drugi del tekmovanja. Na današnji tekmi proti Švicarjem si lahko privoščijo tudi poraz s sedmimi goli, tudi v tem primeru bodo odpotovali v Malmö.

EP v rokometu Šport Pet držav že v drugem delu tekmovanja
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice