Šport
17 ogledov

Velenjčani po 15 urah v Montpellierju

Sebastjan Sovič se zaveda, da je velenjske ose pokopal porazen začetek srečanja. Žurnal24 main
Rokometaši Gorenja so po 15 urah poti le prišli v Montpellier. Najprej je del ekipe obtičal na pariškem letališču, ker na letalu ni bilo dovolj prostora za vse, nato pa je letalo pristalo v Marseillu.

Rokometaši velenjskega Gorenja si bodo zadnjo tekmo letošnje Lige prvakov bolj kot po razpletu zapomnili po pravi odisejadi, ki so jo preživeli na poti do Montpellierja. Najprej je večina velenjske odprave obtičala na pariškem letališču, nato pa so zaradi megle v Montpellierju preostali člani kluba morali poleteti še do Marseilla.

 
 

Čakanje na letališču je bilo mučno, a ko smo izvedeli, da bomo zavili še do Marseilla, slabe volje res ni manjkalo. Murphyjev zakon res drži.

Sebastjan Sovič

 
Zgodba Velenjčanov se je začela v petek, ko so v Parizu na letalo za Monpellier vstopili le štirje predstavniki vodstva kluba, trener Ivica Obrvan in igralca Boštjan Kavaš ter Pavel Baškin. Drugim so vstop preprečili s pojasnilom, da je letalo polno, tako da so morali počakati na večerni let. Namesto da bi se že popoldne nastanili v hotelu, so morali Velenjčani dan preživeti na letališču. A pravi vrhunec zapleta je sledil v nadaljevanju. Montpellier je bil zavit v meglo, tako da je moral pilot pristati v več kot 150 kilometrov oddaljenem Marseillu. Seveda niti avtobusa ni bilo takoj na razpolago in 15 članov izgubljene odprave je prišlo v Montpellier po več kot 15-urni kalvariji. "Očitno smo mi magnet za letališke in letalske akcije. Pred leti smo bili v Moskvi na letališču kar 17 ur, a tudi tokrat ni trajalo bistveno manj časa. Čakanje na letališču je bilo mučno, a ko smo izvedeli, da bomo zavili še do Marseilla, slabe volje ni manjkalo. Murphyjev zakon res drži. Seveda je bilo vse skupaj za nas zelo naporno. Poskušali se bomo čim bolj spočiti, bržkone bomo opravili še en regeneracijski trening, prave taktične priprave pa zaradi včerajšnjega izpada ne bomo imeli," je pestro dogajanje povzel kapetan Sebastjan Sovič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.