Šport
8194 ogledov

"To je končana zgodba"

Ilka Štuhec
Trener je pomiril strahove glede zdravstvenega stanja Ilke Štuhec.

Najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec je odpotovala v Čile, kjer bo opravila večji del priprav pred začetkom nove sezone alpskega smučanja. Mariborčanka, ki je zaradi poškodbe kolena izpustila celotno olimpijsko leto, bo v prihajajoči sezoni branila naslove svetovne pravkinje v smuku.

Ilka Štuhec Odločitev Šport Štuhčeve v Söldnu ne bo

Štuhčeva je med premorom dokončno sanirala poškodbo kolena in je pripravljena za zmagovito vrnitev na bele strmine. Trener trener Grega Koštomaj je v pogovoru za Večer zatrdil, da ji motivacije ne primanjkuje.

"Ilka deluje kot vrhunska športnica, ki je v karieri že marsikaj dosegla in ki premore željo, da nadaljuje po tej poti. Prav velikih težav pri njenem vračanju nimamo niti pri motiviranju niti s pristopom do dela. Občasno čuti drugo, že pred tem poškodovano koleno, nagajajo ji stare poškodbe. A zaradi tega se na treningih nič ne prilagajamo. Gremo po zarisanih tirnicah in ostajamo pozitivni," je povedal.

Dotaknil se je tudi lanske poškodbe in zatrdil, do so težave z levim kolenom stvar preteklosti, večje preglavice ji povzročajo nekoliko  starejše bojne rane. "O kolenu, ki so ji ga v Švici operirali lani, se več niti ne pogovarjamo, to je končana zgodba. Vemo tudi, kako je treba delati s starimi poškodbami. Ilka, skupaj z Anjo Šešum, to obvlada zelo dobro. S tem živimo že dolgo, koleno je takšno, kot je, in okoli tega ne bi na dolgo razpravljal," je za Večer še povedal Koštomaj.

Ilka Štuhec | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Stephanie_Morton 15:00 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte to spletno mestto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com

Sorodne novice