Šport
797 ogledov

Takšnega Federerja že dolgo nismo videli: Švicar popolnoma izgubil živce

Roger Federer
Legendarni Roger Federer je med dvobojem z Rafaelom Nadalom izgubil živce ter besno udaril žogico proti gledalcem.

Nemoč je beseda, s katero se najlažje opiše igro Rogerja Federerja proti Rafaelu Nadalu. Španec, ki velja za najboljšega igralca na pesku vseh časov, je ponovno na njegovi najljubši podlagi popolnoma nadigral enega največjih teniških igralcev vseh časov.

Dvoboj med dvema večnima rivaloma je tako večino časa izgledal kot igra mačke z mišjo in Španec je povsem upravičeno slavil s 3:0 ter se uvrstil v še eno finale Roland Garrosa.

Rafael Nadal : Roger Federer Roland Garros Šport "Kralj peska" razbil Federerja, znani tudi obe finalistki

Federer se tudi nikakor ni mogel privaditi na težke igralne pogoje. Zelo ga je motil močan veter, ki je vplival na igro, in večji del tekme je deloval zelo frustrirano.

Vse skupaj pa je doseglo vrhunec, ko je Nadal s pomočjo mreže prišel do sila pomembnega odvzema servisa. Federer, ki ga tekom dvoboja resnično ni spremljala sreča, je izgubil živce ter besno udaril žogico z igrišča, ta pa je nato za las odletela preko glav navijačev na tribunah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice