Šport
885 ogledov

Ste bili tudi vi del spektakla na tribunah?

EP v odbojki 2019, polfinale Slovenija - Poljska
1/38
Anže Petkovšek
Slovenski športni privrženci so se spet pokazali v zelo lepi luči.

Slovenski navijači so v dvorani Stožice pričarali nepozabno vzdušje ob zmagi domače reprezentance nad aktualnimi svetovnimi prvaki s Poljske. 

"To je sedmi, osmi, deveti, deseti, 20. igralec. V vsakem trenutku nam dajejo spodbudo in energijo," je o fenomenalni navijaški podpori dejal kapetan slovenske reprezentance Tine Urnaut.

Slovenija - Poljska Brez spremljave Šport Kurja polt! To je epski prizor, o katerem govori cela Evropa Slovenija - Poljska Slash Šport Talisman naših fantov: Da ga lahko peljejo v Pariz, so morali v posebno akcijo

Žal se bo finale evropskega prvenstva igralo v Parizu, kjer se slovenski navijači ne bodo mogli zbrati v tako velikem številu, toda Urnaut vseeno upa, da bodo naše zastave krasile tudi tribune pariške dvorane Bercy. 

Slovenija - Poljska Lovorika Šport Slovenci so lahko prvi, ki bi jim to uspelo v 21. stoletju

"Upam, da jih bo v Parizu čim več. Težko bi opisal, koliko nam takšna podpora pomeni. Samo žal mi je, da ne moremo igrati finala pred takšno publiko," je dodal eden izmed junakov slovenskega napredovanja v finale.

Ste bili tudi vi del navijaške evforije? Poiščete se lahko v fotogaleriji.

Slovenija - Poljska Slovenski junaki: Šport "Nismo si želeli brona, nočemo srebra!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.