Šport
89471 ogledov

Šokantna izpoved: "Ponujali so mi 60 tisoč evrov, če spim z Đokovićem"

novak đoković Epa
Srbska manekenka ni želela sodelovati v poskusu izsiljevanja najboljšega tenisača na svetu.

Srbski fotomodel Natalija Sčekić trdi, da so ji nepridipravi ponujali do 60.000 evrov, če bi zapeljala prvega igralca sveta Novaka Đokovića in ga nato posnela med spolnim aktom.

S posnetkom naj bi neznani storilci želeli uničiti Đokovićevo javno podobo in njegov zakon z dolgoletno izbranko Jeleno Đoković, s katero imata dva otroka.

Natalija Sčekić | Avtor: Instagram Instagram
"Poklical me je človek iz Beograda, ki ga poznam. Mislila sem, da je resen menedžer. Sprva sem mislila, da mu bo ponudil kakšno resno delo, morda snemanje oglasa ali fotografiranje. Ko mi je predstavil načrt, sem sprva mislila, da gre za skrito kamero. Zvenelo je kot neslana šala, a v resnici ni bila," je za srbsko revijo Svet povedala manekenka.

"Pripravili so peklenski načrt. Rečeno mi je bilo, naj ga poskusim zvabiti na samo in vse to posnamem. Ponujali so mi od 50 do 60 tisoč evrov in potovanje po moji izbiri. Meni se je to zdelo žaljivo. Nisem takšno dekle, nisem prostitutka. Samo pomislite, kaj bi se zgodilo, če bi takšen posnetek res prišel v javnost. Nastal bi popoln kaos. Đoković si tega ne zasluži," je dejala.

Beograjski menedžer, ki je Nataliji predstavil nespodobno ponudbo, naj bi se ravnal po navodilih neznancev iz Velike Britanije, še navaja Svet.


 

Komentarjev 3