Šport
5545 ogledov

Šok, mnogi bodo razočarani! Ena lepših tenisačic čez noč končala kariero

Camila Giorgi Profimedia
Neverjetno: ena lepših teniških igralk, ki jo je občudoval predvsem moški del teniške javnosti, je obesila lopar na klin, ob tem pa tega ni javno naznanila, ugotavljajo tuji mediji.

Najbolj goreči privrženci Italijanke še vedno upajo, da novica o upokojitvi 32-letne Camile Giorgi ne drži. Ta namreč na družbenih omrežjih sledilcem o teniški upokojitvi ni niti namignila, kaj šele sporočila. Toda Mednarodna agencija za teniško integriteto jo je 7. maja uvrstila na seznam upokojenih teniških igralk.

In seveda je v teniški javnosti završalo. Kako, zakaj? Medtem pa je Italijanka na Instagramu objavila sproščen selfi s poletnim outfitom. O upokojitvi (spet) ne duha ne sluha.

1/9
Profimedia

Giorgi je v svoji karieri sicer zaigrala na vseh grand slamih, najvišje je prišla v Wimbledonu leta 2018, ko se je prebila med osem najboljših igralk. 

Njena najvišja uvrstitev na WTA lestvici je bila 26. mesto (prav tako leta 2018). Leta 2021 je presenetila z uvrstitvijo v četrtfinale na OI v Tokiu.

Nazadnje je tekmovala marca v Miamiju, kjer je izgubila proti prvi igralki sveta Igi Šwiatek, o morebitnem koncu kariere pa tedaj z njenih ust ni prišel niti najmanjši namig.

Giorgi je sicer veljala za eno najlepših teniških igralk v karavani, pogosto je opozarjala nase tudi z vročimi objavami na Instagramu. Tako ne čudi, da si je kljub relativno malo teniškim uspehom uspela nabrati skoraj 730 tisoč sledilcev. Britanski tabloid The Sun ugiba, da se bo zdaj morda posvetila drugi karieri – manekenstvu, kar je bil njen dosedanji velik hobi. Počakajmo ...

  

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.