Šport
67 ogledov

Smučarke znova brez bojev

Maruša Ferk Crans Montana EPA
Megla je še drugič v treh dneh odnesla tekmo alpskih smučark.

V St. Moritzu so bili organizatorji zaradi slabe vidljivosti prisiljeni odpovedati specialni superveleslalom za svetovni pokal alpskih smučark, ki bi skupaj z eno vožnjo slaloma štel tudi za alpsko kombinacijo. Na startu sta bili tudi Slovenki Maruša Ferk in Ana Bucik.

Razmere se niso spremenile niti po dveh prestavitvah začetka superveleslaloma, tako se je vodja ženskega svetovnega pokala odločil odpovedati nedeljsko tekmovanje.

maruša ferk Kombinacija (Ž) Šport Slovenki nista dobili priložnosti za napad

V St. Moritzu so tako izpeljali le en superveleslalom, na katerem je v soboto svojo premierno zmago v svetovnem pokalu slavila domačinka Jasmine Flury. Edina Slovenka na startu superveleslaloma Maruša Ferk je osvojila 37. mesto. V petek so izpeljali kombinacijski slalom, na njem sta nastopili ob Ferkovi tudi Tina Robnik in Bucik, drugi superveleslalomski del kombinacije pa je odpadel zaradi megle.

lindsey vonn St. Moritz Šport Presenetljiv razplet, poškodba Vonnove, padec Gutove

Naslednje tekme svetovnega pokala alpskih smučark bodo konec prihodnjega tedna v Val d'Iseru, ko bosta 16. in 17. decembra na sporedu smuk in superveleslalom.

lindsey vonn Besni odzivi Šport Američani: "Lindsey Vonn je sramota!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.