Šport
48644 ogledov

O tem, kar je po dirki storil Roglič, govori ves svet

primož roglič Epa
Primož Roglič je športnik z veliko začetnico!

Tako slovenski kot številni tuji navijači so s težkim srcem spremljali razočaranega in povsem poklapanega Primož Rogliča, ki je po velikem porazu v medsebojnem dvoboju s Tadejem Pogačarjem obsedel na cestišču, zavedajoč se, da mu je v samo 36 kilometrih iz rok spolzela končna zmaga na najprestižnejši kolesarski dirki po Franciji.

Tadej Pogačar Veličastno Šport Tuji mediji: Pogačarjev zgodovinski preobrat

Rogličevo razočaranje je bilo velikansko. Ob tolažbi moštvenih kolegov je 30-letni Zasavec strmel v prazno in poskušal doumeti, kaj se je pravkar zgodilo. A premlevanje ni trajalo doglo.

Roglič je nato vstal in storil nekaj, zaradi česar mu danes ploska ves svet. Lahko bi se kujal, lahko bi se skrival pred kamerami, lahko bi se tepel po glavi in obžaloval izgubljeno priložnost. Toda ne Primož Roglič!

Primož Roglič Roglič: Šport "Tadej je bil močnejši in je zasluženo zmagal" Tadej Pogačar Zmagovalec Toura: Šport "Mislim, da sanjam!"

Še enkrat je dokazal, da je velik športnik in, kar je še bolj pomembno, velik človek. Kljub bolečini in neizmernemu razočaranju je pristopil k rojaku, mu čestital in ga prijateljsko objel.

Čustven in obenem zgodovinski prizor za slovensko kolesarstvo, ob katerem nihče ni mogel ostati ravnodušen.

Tadej Pogačar Odzivi Šport Nekdanji zmagovalec: Pogačar, to je bilo bolno!

Komentarjev 4
  • Avatar Dolliolla
    Dolliolla 00:28 21.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • lelate7713 12:44 20.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

  • anton55 11:26 20.september 2020.

    Veličastno,Slovenija je bila sama sebi tekmec med svetovno elito.