Šport
27 ogledov

Prvič zaključni turnir Radwanski

Agnieszka Radwanska, Singapur, EPA
Poljakinja Agnieszka Radwanska je prvič v karieri zmagala zaključni turnir WTA v Singapurju. Z 6:2, 4:6 in 6:3 je premagala Čehinjo Petro Kvitovo.

Poljakinja Agnieszka Radwanska je zmagovalka zaključnega turnirja WTA v Singapurju. V velikem finalu je v treh nizih s 6:2, 4:6, 6:3 po dveh urah in petih minutah premagala Čehinjo Petro Kvitovo, dvakratno zmagovalko turnirja za grand slam v Wimbledonu, ki je na sklepnem turnirju sezone slavila leta 2011.

Radwanska je v prvem polfinalu premagala Španko Garbine Muguruzo s 6:7 (5), 6:3 in 7:5, Kvitova pa v drugem lansko zmagovalko tega turnirja Rusinjo Marijo Šarapovo s 6:3 in 7:6 (3). Šestindvajsetletna Poljakinja je osvojila svoj še 17. naslov na turnirjih WTA in prvega na zaključnih turnirjih. Letos je zmagala še na turnirjih WTA v Tokiu in na Kitajskem v Tianjinu.

Švicarska teniška veteranka Martina Hingis in Indijka Sania Mirza sta na turnirju v Singapurju osvojili naslov v konkurenci dvojic. V finalu sta premagali špansko kombinacijo Muguruza in Carla Suarez Navarro s 6:0, 6:3.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.