Šport
1180 ogledov

Pretvarjal se je, da ni bilo nalašč, a mu nihče ne verjame

brunson dončić Print Screen
Košarkar Dallasa si je po veliki zmagi nad Memphison privoščil Luko Dončića.

Luka Dončić se je po zadeti trojko, s katero je Dallasu priigral zmago nad Memphis Grizzlies, pripravljal na kratek televizijski intervju, ko je Jalen Brunson prišel na idejo, da si bo privoščil šalo na njegov račun.

Američan je odšel po plastenko vodo, jo odprl in se odpravil proti Dončiću, da bi mu čestital za izjemen zaključek tekme. 

Luka Dončić Rick Carlisle Rockets Mavs "Boleče priznanje" Šport Lukov trener priznal, da ga je Luka obral za tisoče dolarjev

Nič hudega sluteči Dončić je sprejel njegovo čestitke, pri tem pa v obraz dobil pošten curek vode. Brunson se je hitel opravičevati, češ da je Luko "zalil" ponesreči, a je večina navijačev mnenja, da je bila njegova "pristna" reakcija zgolj slab igralski vložek.

Brunson je zabaven posnetek kasneje delil na družbenih omrežjih s pripisom: "Moja napaka, Luka."

dončić morant Učna ura Šport Kam je pa šel!? Dončić je nebogljeno žrtev 'zabrisal' iz kadra

Luka Dončić Luka šokiral svet Šport Ko svet ponori zaradi Luke! LeBron: "Saj nisi resen!", Curry: "Odtrgano!" Luka Dončić Zavrelo Šport Dončić povzročil razkol, zvezdnik v vojni z navijači
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.