Šport
5921 ogledov

Nova tragedija v ZDA: Nekdanji odbojkarski zvezdi preminili skupaj s hčerkama

Prometna nesreča, odbojkarici s hčerkama youtube
Nekdanji ameriški odbojkarski zvezdnici Carrie McCaw in Lesley Prather sta tragično preminili v avtomobilski nesreči v Missouriju. Življenji sta izgubili tudi njuni 12-letni hčerki Kacey McCaw in Rhyan Prather.

Ameriški mediji poročajo o novi športni tragediji, saj naj bi v Missouriju prišlo do tragične prometne nesreče, ko je 29-letni Elijah Henderson izgubil nadzor nad svojim Fordom F 250 ter zapeljal na nasprotni pas, kjer je trčil v nasproti vozeči enoprostorec.

Enoprostorec, v katerem sta se nahajali Carrie McCaw in Lesley Prather s svojima hčerkama ja nato odneslo v bližnji terenec.

Očividci so nemudoma priskočili na pomoč, toda bilo je prepozno. Obe materi na sprednjih sedežih sta bili na mestu mrtvi, do ene izmed deklic se niso mogli niti dokopati, pri eni pa so poizkušali z oživljanjem, a zaman.

Po poročanju medijev naj osebe v terencu ne bi utrpele hujših poškodb, kot tudi ne Henderson, ki je imel le zlomljeni nogi in se bo zagotovo znašel na sodišču, saj naj bi po prvih poročilih bil celo pod vplivom drog.

Obe nastradali deklici sta sicer šli pa materinih stopinjah, saj sta nastopali za odbojkarski klub Luisville.

Prometna nesreča, odbojkarici s hčerkama | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Za tamkajšnjo univerzo v Luisvilleu je nastopala tudi Lesley Prather, ki je njene barve branila med leti 1998 in 2001 ter vsa tri leta osvojila konferenco, dvakrat pa bila tudi izbrana v idealno postavo konference. Po končani igralni karieri je bila med leti 2009 in 2012 trenerka univerze Indiana Southeast.

McCaw pa je svoj čas igrala za univerzo Syracuse ter je lastnica številnih rekordov. Med drugim je igralka z največ odigranimi tekmami v eni sezoni v ZDA ter igralka z drugo največ odigranimi tekmami v karieri v ZDA.

Komentarjev 2
  • maresem 15:54 18.februar 2020.

    Bedak... kaj bi lahko drugo rekel. Ubil lastna otroka. Če pa zvezdnikov že primanjkuje, kih imamo v SLO kar veliko.

Sorodne novice