Šport
28 ogledov

Nominiranci za Poker Hall of Fame

Poker Hall of Fame (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Konec meseca avgusta se je zaključilo glasovanje za igralce, ki bi se letos utegnili pridružiti skupinici izbrancev v Poker Hall of Fame.

Po dveh mesecih, v katerih smo vsi člani skupnosti imeli priložnost, da nominiramo svoje najljubše igralce in jih tako pripeljemo na prag obljubljene dežele, so pri organizaciji WSOP na zadnji dan v mesecu prenehali s sprejemanjem glasov. Po preštetju le-teh so objavili seznam pokerašev, ki se letos potegujejo za vstop v hišo slavnih.

Seznam ni postregel s presenečenji, saj so se na njem znašla sama uveljavljena imena, ki se že zadnjih nekaj let povezujejo z vstopom v Poker Hall of Fame, a jih ta čast do zdaj še ni doletela. Seveda je seznam igralcev, ki si zaslužijo svoje mesto ob 38 legendah, ki so si že zagotovile svoje mesto v nesmrtnosti, še daljši, a ker veljajo tudi pri nominacijah nekateri prav posebni pogoji, je ta številka na koncu znašala le 10 imen.

Na seznamu so se znašli naslednji igralci (po abecednem vrstnem redu):

1. Chris Ferguson
2. Barry Greenstein
3. Jennifer Harman-Traniello
4. Dan Harrington
5. Phil Ivey
6. Linda Johnson
7. Tom McEvoy
8. Daniel Negreanu
9. Scotty Nguyen
10. Erik Seidel


Poznamo imena vseh nominirancev, vendar kaj zdaj? Čeprav se vsaj nam vsa imena na tem seznamu zdijo povsem primerna, pa bo v naslednjih tednih prav poseben odbor Poker Hall of Fame še enkrat preveril, če si vsi ti igralci in igralki res zaslužijo mesto na njem. Nato bo vseh 16 še živečih članov HoF in 17-članska komisija glasovala o tem, kateri igralci bodo letos sprejeti v sloviti Poker Hall of Fame.

Od glasovanja obeh odborov je nato odvisno, koliko in katere nove člane bo hiša slavnih dobila letos. To pa bo dokončno znano šele v začetku novembra, saj bo slovesnost ob sprejemu v Poker Hall of Fame prirejena v sklopu finalne mize Glavnega turnirja WSOP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.