Šport > Nogomet
1274 ogledov

Zvezdnik vinjen za volanom

hugo lloris Epa
Novopečeni svetovni prvak očitno še vedno proslavlja uspeh.

Vratar londonskega Tottenhama in francoske reprezentance, ki je na svetovnem prvenstvu osvojila zlato kolajno, je ponoči doživel šok. Huga Llorisa je ob pol tretji uri zjutraj v Londonu ustavila policijska patrulja in ugotovila, da je Francoz nekoliko pregloboko pogledal v kozarec. Sledila je pot na policijsko postajo, Francoz pa je moral tudi za zapahe.

Po pisanju britanskih medijev je lloris v priporu prebil sedem ur, nato pa je bil izpuščen po plačilu varščine. Na sodišču se bo vratar moral zglasiti 11. septembra. Lloris, ki sicer velja za mirnega družinskega človeka, dogodka ni želel komentirati, na svoj luksuzni dom pa se je moral odpraviti peš.

Lloris je zbral več kot 200 nastopov za Spurs, ki se jim je pridružil leta 2012, ko je prestopil iz Lyona. Za reprezentanco Francije, ki je letos v Rusiji osvojila naslov svetovnih prvakov, je odigral 104 tekme.

Llorisov prestopek bi v klubu znali kaznovati, vprašljiv je tako njegov nastop na obračunu Tottenhama z Manchester Unitedom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.