Šport > Nogomet
6474 ogledov

Zvezdnik Barcelone pri 3:0 ni želel vstopiti v igro

Philippe Coutinho Profimedia
Pri Barceloni se reči tudi po odhodu Ronalda Koemana ne odvijajo po željah.

Barcelona je v 12. krogu španskega prvenstva gostovala pri Celti Vigo in ob polčasu vodila s 3:0, nato pa v sodnikovem dodatku drugega polčasa ostala brez zmage. Navijači katalonskega ponosa so tako še enkrat več v tej sezoni doživeli bridko razočaranje. Tudi po odhodu trenerja Ronalda Koemana privržence kluba lahko skrbijo odnosi znotraj ekipe.

Ob polčasu je začasni trener Sergi v igro namreč želel poslati Philippeja Coutinha, ki naj bi zamenjal poškodovanega mladeniča Ansuja Fatija, a je Brazilec po informacijah ponavadi dobro obveščenega novinarja Manuja Heredie to zavrnil. Takrat so gostje sicer še vodili s tremi zadetki naskoka. Fatija je nato zamenjal Alejandro Balde, Coutinho pa je do zadnjega sodnikovega žvižga tekmo spremljal s klopi.

Brazilčevi soigralci so se v drugem polčasu nato precej mučili, v 96. minuti pa prejeli zadetek za 3:3.

Coutinho je leta 2018 v Barcelono prestopil iz Liverpoola za kar 160 milijonov evrov, a cene nikoli ni opravičil, med drugim je moral tudi na posojo k Bayernu. Mnogi ga tako uvrščajo med največje 'kikse' v zgodovini kluba. Za Barcelono je odigral sicer 101 tekom, dosegel je 25 zadetkov.

V klubu sicer nestrpno pričakujejo, da bo delo prevzel novi trener Xavi Hernandez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice