Šport > Nogomet
445 ogledov

Znano, kdaj bodo odigrali prekinjeno tekmo

tekma Hrvaška Kosovo
1/4
EPA
Tekmo bodo igrali od 22. minute naprej.

Včerajšnjo nogometno tekmo med reprezentancama Hrvaške in Kosova, ki so jo igrali na stadionu Maksimir, so morali zaradi težkih razmer prekiniti. Močan dež je namreč zelenico spremenil v pravo drsališče. 

Že pred začetkom tekme je njena izvedba visela v zraku, a se je glavni sodnik odločil, da bodo vendarle poskusili. Ko se je tekma odvijala, pa je iz minute v minuto postajalo bolj jasno, da so razmere nemogoče. "Normalno, da nismo želeli nadaljevati, saj je to za nas zelo pomembna tekma. Upam, da bomo našli boljše pogoje za igro," je po prekinitvi dejal Luka Modrić. "Pokazali smo dobro voljo, hoteli smo igrati zaradi navijačev, ki so prišli na stadion, a že od začetka se je videlo, da se ne da igrati." K sreči se nihče ni poškodoval. 

Medtem ko je bilo sprva rečeno, da tekme ne bodo igrali danes, pa so se FIFA, obe zvezi ter UEFA dogovorili, da se bo tekma nadaljevala danes. Začeli bodo ob 14.30 in igrali od 22. minute dalje, ko je bila uradno prekinjena. Po pregledu zelenice so namreč presodili, da bo ta v dovolj dobrem stanju, da lahko igralci stopijo na igrišče. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.