Šport > Nogomet
409 ogledov

Znan nov prvoligaš, spet se bo igral mestni derbi

AŠK Bravo Facebook
Ljubljanski nogometni klub AŠK Bravo je osvojil prvo mesto v drugi slovenski nogometni ligi.

Nogometaši ljubljanskega AŠK Brava so postali prvaki 2. slovenske nogometne lige in si posledično zagotovili igranje v Prvi ligi TS v prihodnji sezoni, saj so v zadnjem krogu brez boja zabeležili tri točke. Njihov nasprotnik Ankaran Hrvatini je odpovedal tekmo zaradi pomanjkanja igralcev.

maribor luka zahović Prva Liga TS Šport Tako Maribor kot Olimpija s slabo popotnico v večni derbi

Kot je sporočila Nogometna zveza Slovenije, je tekma 30. kola po pravilih tekmovanja registrirana s 3:0 za Bravo, ker gostje niso zagotovili zadostnega števila igralcev za izvedbo tekme. S tem si je ljubljanski klub, ki je v zadnji krog vstopil s tremi točkami prednosti pred drugouvrščenim sežanskim Taborjem, zagotovil prvo mesto.

Cherrybox 24 Tabor Sežana bo sezono končal na drugem mestu in se bo v kvalifikacijah za popolnitev Prve lige TS v lokalnem derbiju pomeril z dosedanjim prvoligašem Gorico za preostalo mesto v elitnem slovenskem tekmovanju.

Valencia Barcelona CdR Video Šport Nov udarec za Barcelono
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice