Šport > Nogomet
666 ogledov

Zgodaj oddal kandidaturo za zadetek sezone

Danny Ings Aston Villa Newcastle United Reševalni pas/Twitter
Na srečanju elitne angleške lige so gledalci videli čudovit gol.

Na stadionu Villa Park v Birminghamu je Aston Villa v okviru drugega kola angleške Premier League gostila Newcastle United in prišla do zmage (2:0).

Prvi gol je padel v končnici prvega polčasa. Pod zadetek se je podpisal Danny Ings, nedavna okrepitev Ville, potem ko se je klub moral sprijazniti z odhodom Jacka Grealisha. In Ings je upravičil sloves izjemnega golgeterja, saj je po podaljšani podaji iz avta lepo zatresel mrežo s "škarjicami". To je bil njegov drugi gol na prav toliko tekmah.

Na ostalih sobotnih srečanjih je aktualni prvak Manchester City zlahka ugnal Norwich City (5:0), Liverpool je zanesljivo premagal Burnley (2:0). Crystal Palace si je na londonskem derbiju razdelil plen z novincem Brentfordom (0:0), Brighton je bil boljši od Watforda (2:0), Leeds pa je v razburljivem obračunu remiziral z Evertonom (2:2).

V nedeljo bo na sporedu veliki londonski derbi med Arsenalom in Chelseajem, Southampton bo gostil Manchester United, Wolves pa Tottenham. V ponedeljek bo West Ham pričakal Leicester.

manchester united Stanje se slabša Šport Legendarni rdeči vrag zbolel za neozdravljivo boleznijo

Premier League, 2. kolo:

Liverpool - Burnley 2:0 (1:0)
Aston Villa - Newcastle United 2:0 (1:0)
Manchester City - Norwich City 5:0 (2:0)
Leeds United - Everton 2:2 (1:1)
Crystal Palace - Brentford 0:0 (0:0)
Brighton&Hove Albion - Watford 2:0 (2:0)

NEDELJA:
Southampton - Manchester United
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur
Arsenal - Chelsea

PONEDELJEK:
West Ham United - Leicester City

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.