Šport > Nogomet
5443 ogledov

Žena objavila nogo Realove zvezde: "To sem morala storiti"

valverde Epa
Urugvajski zvezdnik je pokazal izjemno predanost in zvestobo grbu kraljevega kluba.

Real Madrid je na povratni četrtfinalni tekmi lige prvakov remizirali z Liverpoolom (0:0) in si po zaslugi zmage na domačem terenu (3:1) priigral uvrstitev med najboljše štiri ekipe.

Thibaut Courtois Liverpool Real Madrid Liga prvakov Šport Madrid vzdržal nalet Liverpoola, Manchester City na zmenek miljarderjev

zinedine zidane | Avtor: Epa Epa
Na enem od zadnjih treningov španskega velikana se je poškodoval Federico Valverde, kar je ob odsotnosti Sergia Ramosa, RaphaelaVaraneja, Danija Carvajala in Lucasa Vasqueza pomenilo pravo malo katastrofo za trenerja Zinedine Zidana.

Kljub hudim bolečinam je Valverde stisnil zobe in na Anfieldu, kjer se je ob zdesetkani obrambni vrsti Reala moral znajti v vlogi desnega bočnega branilca, odigral polnih 90 minut.

Zdravstveno stanje 22-letnega Urugvajca javnosti ni bilo znano, dokler se ni na družbenih omrežjih oglasila njegova izbranka Mina Bonino, ki je z objavo fotografije razkrila, v kakšen stanju je bila nogometaševa noga samo nekaj ur pred tekmo.

"To je bilo danes popoldne. Ničesar nisem hotela objaviti pred koncem tekme in prepričana sem, da me boste nekateri obsojali, vendar sem to morala storiti zaradi tvojega truda in ker ti ni bilo nikoli nič podarjeno. Iz dneva v dan te spodbujajo, da bodi čvrst, danes pa si to dokazal. Ti si naš ponos," je zapisala v podporo svojemu izbrancu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.