Šport > Nogomet
736 ogledov

V nepreglednih vrstah pred trgovinami tudi slavni nogometaši

1/3
Reševalni pas/Twitter
Stanje v Italiji je iz dneva v dan bolj alarmantno.

Zaradi ukrepov italijanske vlade, ki je v ponedeljek karanteno razširila na celotno državo, se pred trgovinami vijejo nepregledne množice prestrašnih ljudi, ki si delajo zaloge hrane, vode in drugih življenjskih potrebščin.

Preplah, ki je zajel celotno državo, se je razširil tudi med profesionalne športnike. 

V dolgih vrstah pred trgovino v Neaplju je bilo sinoči moč opaziti tri nogometaše tamkajšnjega kluba. Fernando Llorente, Jose Callejon in David Ospina so prizorišče zapustili z napolnjenimi nakupovalnimi vozički. Čeprav so si čez glavo poveznili kapuce, so jih navijači prepoznali, njihove fotografije pa so se hitro razširile po družbenih omrečjih.

V Italiji trenutno vladajo izredne razmere. Gibanje prebivalcev je omejeno, šole, univerze, kina, gledališča in muzeji so zaprti, bari in restavracije se morajo zapreti do 18. ure, prepovedana so zboravanja, poroke in pogrebi. Prekinjeni so tudi vsi športni dogodki, vključno z nogometno Serie A.

Z novim koronavirusoma se je v Italiji doslej okužilo že več kot 10.000 ljudi.

Iz Francije poročajo, da so zaradi suma okužbe s koronavirusom testirali tudi zvezdniškega napadalca PSG-ja Kyliana Mbappeja, potem ko je zadnjih nekaj dni bolehal za angino. Rezultati so bili negativni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice