Šport > Nogomet
389 ogledov

United City prosil za uslugo in bil hitro zavrnjen

Kobbie Mainoo Profimedia
Manchester United se je na svojega velikega rivala obrnil s prošnjo.

Manchester United se je obrnil na Manchester City in zaprosil za dve mesti na privatnem letalu, ki ga je naročil City za svoje nogometaše, ki se bodo v ponedeljek v Parizu udeležili podelitve Zlate žoge. Rdeči vragi so bili zavrnjeni. 

"V potezi, ki je povzdignila kar nekaj obrvi, je United sosede vprašal, če je na letalu prostora za dva njihova nogometaša," so zapisali pri Daily Mailu in nato dodali: "Na razočaranje kluba z Old Trafforda je bil odgovor, da ni prostora in naj skušajo poiskati drugačno rešitev." 

Ruben Dias, Phil Foden, Erling Haaland in Rodri so sicer nogometaši Cityja, ki se bodo udeležili prireditve v Parizu, Yui Hasegawa, Lauren Hemp in Khadija Shaw pa nogometašice, ki kandidirajo za nagrade v ženski konkurenci.

Haaland | Avtor: Epa Epa

Med igralci do 21 let je za nagrado nominiran še Savinho, prav tako pa nogometaša Uniteda Alejandro Garnacho in Kobbie Mainoo. Slednja so pri rdečih vragih želeli priključiti osemčlanski Cityjevi odpravi.

Razlog za prošnjo leži v tem, da pri Unitedu želijo zmanjšati stroške delovanja kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice