Šport > Nogomet
17 ogledov

Uefinih idealnih enajst

Alexu Fergusonu je pripadla lovorika za najboljšega trenerja po izboru Uefe.
1/12
Žurnal24 main
Evropska nogometna zveza je objavila enajsterico izbrancev, ki so bili najbolj všeč ljubiteljem nogometa v letu 2008. Dejstvo, da v njej prevladujejo Španci, ni posebno presenečenje.
 

Preberite še ...

Buffon je najboljši

Evropska nogometna zveza (UEFA) je razkrila izide glasovanja za najboljšo enajsterico Evrope v letu 2008, ki so jo z glasovi na spletni strani izbrali nogometni navijači. V zmagoviti ekipi je največ, šest, članov aktualne evropske prvakinje Španije. Kot je sporočila UEFA, je na spletni strani glasovalo 256.000 nogometnih navdušencev, ki so oddali 3,3 milijona glasov. Medtem ko je Španija prva po številu članov reprezentance v zmagovalni enajsterici, je med klubi najboljša Barcelona, saj so navijači v ekipo izbrali tri njene člane: Lionela Messija, Xavija in Carlesa Puyola. Za najboljšega trenerja so izbrali stratega Manchester Uniteda Alexa Fergusona.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.