Šport > Nogomet
1334 ogledov

Tako je Hazard proslavil selitev v Madrid

Eden Hazard Epa
Belgijski zvezdnik se je v ekipi Reala pridružil reprezentančnemu kolegu.

Real Madrid je v petek zvečer potrdil, da je podpisal pogodbo z Edenom Hazardom. Belgijec, ki bo v španski prestolnici predvidoma ostal pet let, je iz londonskega Chelseaja prišel v zameno za 100 milijonov evrov, z bonusi bi odškodnina lahko narasla na 130 milijonov.

Hazard, ena od velikih želja trenerja Zinedina Zidana, je madridsko moštvo okrepil potem, ko sta se iz frankfurtskega Eintrachta oziroma Porta k Realu že preselila srbski napadalec Luka Jović in brazilski branilec Éder Militão.

Luka Zahović Zlatko Zahović Tržnica Šport Zlatko Zahović bo (spet) prodal svojega sina

Belgijec je na družbenih omrežjih prestop ovekovečil tako, da je objavil skupno fotografijo s Thibautom Courtoisom, reprezentančnim in po novem tudi klubskim kolegom, s katerim se pripravlja na kvalifikacijske obračune za Euro 2020.

Liverpool Tottenham Liga prvakov finale Brexit Šport Letos Angleži in nikoli več?

Osemindvajsetletni Hazard je na 245 uradnih tekmah za Chelsea zabil 85 golov. Med letoma 2007 in 2012 je igral za francoski Lille, pred tem pa za Tubize in domači Royal Stade Brainois. Za Belgijo je na stotih srečanjih dosegel 30 zadetkov.

Chelsea, Evropska liga Poslednje upanje... Šport Ali bo Chelsea vendarle lahko kupoval nove igralce?
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.