Šport > Nogomet
15972 ogledov

Strti Ronaldo žaluje za prijateljico: "Nič ne more izbrisati bolečine ..."

Cristiano Ronaldo Instagram
Portugalski zvezdnik se je družbenem omrežju poslovil od prezgodaj umrle kolegice.

Cristiano Ronaldo se je podal na zbor reprezentance Portugalske, ki se bo v naslednjih dneh merila s Katarjem na prijateljski in Luksemburgom na kvalifikacijski tekmi.

Tik pred potjo iz Anglije v domovino je zvezdnik izvedel slabo novico. Enemu od njegovih najboljših prijateljev je namreč umrla žena.

Ronaldo se je z ganljivim zapisom na Instagramu poslovil od Soraie, žene Joséja Semeda. Slednji, sicer nogometaš Vitórie Setúbal, že vrsto let goji tesne odnose z napadalcem Manchester Uniteda.

Cristiano Ronaldo Man Utd Everton Video Šport Utišal 70.000 ljudi in bril norce iz Ronalda

"So trenutki, ko vse stopi v ozadje, vključno z nogometom," je sporočilo sledilcem začel Ronaldo. "Prejšnji teden nas je nepričakovano zapustila fantastična oseba, naša draga Soraia - čudovita mati in soproga ter ena najboljših prijateljic, ki mi jih je dalo življenje," je zapisal Ronaldo.

"Nič ne more izbrisati bolečine mojega brata Joséja Semeda in družine, toda smo skupaj, kot vedno, in skupaj bomo šli čez te težke čase. Počivaj v miru, prijateljica. Nikoli te ne bomo pozabili," je dodal rekorder po številu zadetkov v Ligi prvakov.

Zvezdnik je ob zapisu objavil fotografijo, kjer s partnerko Georgino Rodríguez in najstarejšim sinom v družbi Semeda in njegove zdaj preminule žene uživa ob večerji.

kolone, bencinska črpalka, Anglija Kriza v Angliji Šport Ronaldovemu Bentleyju zmanjkalo goriva, na dežju obtičal 7 ur

Ronaldo je po avgustovskem prestopu iz Juventusa na Old Trafford za "rdeče vrage" na šestih tekmah dosegel pet zadetkov - dva v Ligi prvakov in tri v Premier League.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.