Šport > Nogomet
16 ogledov

Stojanović ali Balajić?

celje_main Žurnal24 main
Najbolj pričakovano se ni zgodilo, novi trener še ni znan. Najresnejša kandidata sta Stojanović in Balajić, novinci so tudi športni direktor, pomočnik trenerja in vodja nogometne šole.

Na današnji novinarski konferenci nogometnega prvoligaša Mik CM Celja so novinarji pričakovali, da bodo izvedeli, kdo bo v prihodnji sezoni sedel na trenerski stolček, a se to ni zgodilo. Na konferenci so se predstavili novi športni direktor Simon Sešlar, pomočnik prvega trenerja Franci Oblak ter vodja ŠNC Damjan Gajser.

Ali bo Marko Križnik kariero nadaljeval v Celju, še ni jasno. © SPS

 
Novi trener celjskega moštva pa bo znan že v sredo do 8. ure zjutraj, saj bo uprava celjskega kluba po dogovoru do takrat čakala na odločitev nekdanjega trenerja Domžal Slaviše Stojanovića , kje bo nadaljeval kariero. A na konferenci se je zadrževal tudi Djordje Grubišić, manager nekdanjega nogometaša Maribora Stipeta Balajića, zdaj pa trenerja hrvaškega drugoligaša Solina. Če ne bo prišlo do sodelovanja s Stojanovičem, bi se bržčas lahko zgodilo, da bo novi trener Celjanov postal Balajić. Novi športni direktor Sešlar je še povedal, na katere igralce v klubu več ne računajo. To so Brazilec Daltro, Ognjen Lekić, Damir Hadžič, Frane Petričević in Blaž Puc, na lastno željo pa je klub zapustil tudi Miroslav Radulović. Za zdaj je še negotova tudi usoda Marka Križnika, s katerim se bo novi športni direktor še pogovoril. Pogodba je potekla tudi Denisu Haliloviču, a Sešlar upa, da bo prišlo do podaljšanja sodelovanja. Klubsko vodstvo je prvi ekipi priključilo tudi šest igralcev iz mladinskega pogona, ki so letos osvojili slovenski pokal. Od njih veliko pričakujejo, saj želijo, da bi izkoristili priložnost in se izkazali tudi v prvi ligi. V Celje se zdaj tudi uradno vrača nekdanji nogometaš belgijskega St. Truidna Sebastijan Gobec. O preostalih okrepitvah pa bo več znano v sredo, ko naj bi celjski nogometaši končno izvedeli tudi ime glavnega trenerja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.